Ιδού πώς “στηρίζουν” οι “άριστοι” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις γιατρών με δελτίο παροχής για λίγες μέρες ή … 1 εφημερία! (έγγραφα)

Ευτελίζουν τους γιατρούς κάνοντάς τους συμβάσεις για μια ημέρα… Βλέπετε πρόκειται για την υγεία των πολιτών. Δεν είναι δα και η Εκκλησία για να διορίζουν ιερείς ή η ΕΛΑΣ για χιλιάδες διορισμούς ή αγορά εκατοντάδων περιπολικών.

Το δημόσιο σύστημα υγείας είναι γνωστό ότι καταρρέει σε όλη την Κρήτη, αλλά οι “λύσεις” δεν είναι καν “ασπιρίνες” και, ακόμα χειρότερα, εξευτελιστικές για τους ίδιους τους γιατρούς.

Δείτε:

Υγειονομικοί Κρήτης: Δε θα ανεχτούμε άλλο τα “πάμε κι όπου βγει” στη Δημόσια Υγεία του νησιού

Ενώ λοιπόν οι δομές δημόσιας υγείας, γιατροί, ασθενείς και λοιπό υγειονομικό προσωπικό στενάζουν κυριολεκτικά καθημερινά, οι “άριστοι” δεν κάνουν κανονικές προσλήψεις για να ενισχύσουν το έργο και τα νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά βάζουν στα νοσοκομεία γιατρούς με δελτίο παροχής υπηρεσιών προκειμένου να καλύψουν… ένα ρεπό!

Εξευτελιστικές πρωτοβουλίες για όλους… Για το ΕΣΥ, για τους ασθενείς, για τους γιατρούς που υπηρετούν καθώς η Πολιτεία τους δείχνει ως “υπεύθυνους”: δεν μπορούν να καλύψουν άραγε μια επιπλέον βάρδια και χρειάζεται να … προσληφθεί κάποιος για να κάνει ένα ρεπό; Εξευτελιστικές και για τους γιατρούς που αναγκάζονται να δουλέψουν με τέτοιες συνθήκες και με τέτοιους όρους…

Βλέπετε δεν πρόκειται για την Εκκλησία και την πρόσληψη ιερέων… Ούτε για την πρόσληψη πανεπιστημιακών αστυνομικών ή την αγορά χιλιάδων περιπολικών.

Δεν είναι δα και τόσο σημαντική η δημόσια υγεία…

Δείτε μερικά επίσημα έγγραφα αυτής της απίθανης υπόθεσης:

Για… ένα ρεπό!

Για 8 ρεπό

Οι γιατροί παρουσιάζονται… “αυτοβούλως” και ζητούν δουλειά λίγων ημερών!

Για 4 ρεπό…

Για 4 συν 8 ρεπό…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί